ΕΚΤΥΠΩΣΗ CANVAS

Canvas

Η αγαπημένη σας φωτογραφία, ένα έργο τέχνης στον τοίχο σας

Η εκτύπωση σε καμβά είναι ο ιδανικός τρόπος να αξιοποιήσετε το υλικό που έχετε φωτογραφίσει -οι αγαπημένες σας οικογενειακές στιγμές, τα πορτραίτα των φίλων σας, τα τοπία από τα ταξίδια σας- και με αυτό τον τρόπο να δώσετε μία πιο προσωπική νότα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Στο εργαστήριο μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδανική φωτογραφία και το ιδανικό μέγεθος εκτύπωσης, να δούμε μαζί την ποιότητα των χρωμάτων και να κάνουμε διορθώσεις αν χρειάζεται.

Είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε μέγεθος τελάρου, μιας και η διαδικασία γίνεται στο χέρι από τους τεχνικούς μας. Το ξύλο που χρησιμοποιούμε είναι λεύκα, πάχους 2.0cm. Υπάρχει η δυνατότητα να είναι εκτυπωμένη όλη η επιφάνεια του καμβά, ακόμα και αυτή που γυρνάει γύρω από το τελάρο.

Από τους παρακάτω τύπους καμβά, μπορείτε να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει πιο πολύ!

Μεγέθη: 15x21cm – ρολό 110cm

Παράδοση: 3 εργάσιμες*

Μελάνι: LUCIA PRO Pigment Ink

*ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τον αριθμό των τεμαχίων

Hahnemühle Canvas Artist 340g/m²

Ο Canvas Artist είναι ένας γνήσιος βαρύς, καλλιτεχνικός καμβάς. Η ειδική επίστρωση και το φυσικό λευκό του χρώμα είναι ιδανικά για την αναπαραγωγή έργων τέχνης, αλλά και για την εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Είναι κατασκευασμένος από μείγμα βαμβακιού και πολυεστέρα και έχει βάρος 340g/m². Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτού του καμβά δίνουν εκτυπώσεις λεπτομερούς χρώματος και γκρίζες αποχρώσεις, καθώς και το βέλτιστο χρωματικό βάθος.

CanvasArtist

Hahnemühle Photo Canvas 320g

O Photo Canvas είναι καμβάς με λεπτή ύφανση ο οποίος αποτελείται από μείγμα πολυεστέρα και βαμβακιού. Η λαμπερή λευκή επιφάνειά του έχει ματ επίστρωση η οποία είναι σχεδιασμένη για την βέλτιστη αναπαραγωγή φωτογραφιών και εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης. Τον χαρακτηρίζει μια ευρεία τονική διαβάθμιση, μεγάλη χρωματική γκάμα, εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας και υψηλή βαθμολογία D-max, διασφαλίζοντας εντυπωσιακή επίδοση τόσο για έγχρωμες όσο και για μονόχρωμες αναπαραγωγές.

PhotoCanvas