ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ - ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ

screen-calibration

Σωστή διαχείρηση χρώματος, τα επιθυμητά αποτελέσματα στην εκτύπωση

Ας υποθέσουμε πως μία καινούρια οθόνη έχει ρυθμισμένη θερμοκρασία χρώματος στα 5000K και 100cd/m2 φωτεινότητα. Μετά από μερικούς μήνες χρήσης τα λευκά θα έχουν γίνει πιο θερμά και η φωτεινότητα θα έχει μειωθεί.

Τα χρώματα διαφέρουν από οθόνη σε οθόνη. Μερικές φορές ακόμη και τα ίδια μοντέλα που είναι διορθωμένα με τον ίδιο τρόπο, θα έχουν μικρές διαφορές αν μετράνε διαφορετικές ώρες χρήσης.

Για αυτό το λόγο η χρωματική διόρθωση της οθόνης είναι μια διαδικασία που απαιτείται για να επανέλθει η οθόνη στις αρχικές της ρυθμίσεις. Ειδικά όταν χρησιμοποιούμε μια οθόνη για γραφικές τέχνες ή φωτογραφία καλό είναι η διόρθωση αυτή να γίνεται κάθε 200-300 ώρες χρήσης.

Έχουμε τη δυνατότητα να σας βοηθήσουμε στη διαχείριση του χρώματος, να διορθώσουμε χρωματικά την οθόνη σας, να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό προφίλ οθόνης, το οποίο θα ρυθμίσουμε να λειτουργεί μόνιμα στο σύστημά σας.

Σε συνδυασμό με την παροχή και χρήση των icc profiles των χαρτιών που χρησιμοποιούμε στην εκτύπωση θα υπάρχει η βέλτιστη χρωματική ακρίβεια στις εκτυπώσεις σας.

Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη κατόπιν ραντεβού.

ICC Profiles:

Παράδοση: Εντός 24ώρου

Εξυπηρέτηση: Στον χώρο σας / Στο εργαστήριο μας

Για την εγκατάσταση τους στα Windows, αντιγράψτε τα αρχεία .icc στο: C:Windowssystem32spooldriverscolor ή με δεξί κλίκ επάνω στο εικονίδιο του icc προφίλ και επιλογή “εγκατάσταση”.

Για τα Apple, αντιγράψτε τα αρχεία .icc στο: LibraryColorSyncProfiles

Για την σωστή χρήση των χρωματικών προφίλ είναι απαραίτητη η ρύθμιση της οθόνης.

Από το παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κατεβάσετε εικόνες αναφοράς. Περάστε από το εργαστήριό μας για να παραλάβετε και τις αντίστοιχες έντυπες εικόνες.