ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Εξερευνήστε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας

Είσαι επαγγελματίας; Συνδέσου ή φτιάξε λογαριασμό εδώ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FTP SERVER ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δημιουργήσουμε το λογαριασμό σας
Είσοδος FTPΟδηγίες FTP

Οι τιμοκατάλογοι των υπηρεσιών μας

Σε περίπτωση που διαθέτετε επαγγελματικό ΑΦΜ, μπορείτε να εγγραφείτε στο σύστημά μας για να έχετε πρόσβαση στους επαγγελματικούς μας τιμοκαταλόγους.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Όλα όσα χρειάζεται ο φωτογράφος

Ξεχωριστές Υπηρεσίες

Παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών

Μας αρέσει αυτό που κάνουμε, μας αρέσει να βλέπουμε τους πελάτες μας ευχαριστημένους, μας αρέσει να δουλεύουμε δημιουργικά για δημιουργικούς ανθρώπους. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια και βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς.

Η ομάδα μας δουλεύει καθημερινά με στόχο την παροχή υπηρεσιών που θα καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Συνεργαζόμαστε άψογα με επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό από το 1997 έως και σήμερα.

Προσθέτουμε συνεχώς καινούργια προϊόντα σε μια ήδη μεγάλη γκάμα, φροντίζουμε να είμαστε ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις και είμαστε πάντα έτοιμοι να βάλουμε τις ιδέες σας σε εφαρμογή.

01.

Δωρεάν Διόρθωση

Πραγματοποιώντας χρωματικές διορθώσεις στην εκτύπωση, χωρίς επιπλέον χρέωση, πάντα σε συνεννόηση μαζί σας, φροντίζουμε να παραδίδουμε αυτό ακριβώς που θέλετε, χωρίς χρωματικές αποκλίσεις.

02.

Γρήγορη Παράδοση

Από την εποχή του φιλμ μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει. Όμως τα στενά χρονικά περιθώρια μεσα στα οποία εργαζόμαστε παραμένουν ίδια, με τη γνωστή ποιότητα που μας χαρακτηρίζει.

03.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Έχουμε εξακριβωμένα την καλύτερη σχέση απόδοσης – τιμής στην αγορά και χρησημοποιούμε πρώτης ποιότητας υλικά.

04.

Διανομή στον Χώρο Σας

Εάν βρίσκεστε μακριά μας υπάρχει η δυνατότητα αποστολής δέματος με courier (με χρέωση παραλήπτη). Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα δείγμα της διόρθωσής μας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λίγα λόγια για το Εργαστήριό μας

Η Ιστορία μας

Είκοσι χρόνια κοντά σας και συνεχίζουμε

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε το 1997 στα Εξάρχεια από τον κ. Γιάννη Κυπριώτη με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του επαγγελματία φωτογράφου. Εκείνη την εποχή οι περισσότεροι φωτογράφοι χρησιμοποιούσαν φίλμ και ήμαστε από τα πρώτα εργαστήρια που εμφάνιζαν και εκτύπωναν σε λιγότερο από μία ώρα. Οι πελάτες που αποκτήσαμε τότε και εκτίμησαν την ποιότητα, την ταχύτητα και την αξιοπιστία μας είναι ακόμη ενεργοί πελάτες με καθημερινή συνεργασία μαζί μας.

Από τότε ο φωτογραφικός κλάδος εξελίχθηκε ραγδαία και εμείς δεν είχαμε παρά να ακολουθήσουμε αυτό το “νέο” για την εποχή ρεύμα. Με συνεχή έρευνα και πάντα σε ανοιχτή γραμμή με τους πελάτες μας, καταφέραμε να διατηρηθούμε στην κορυφή των προτιμήσεων σας εισάγοντας νέα προϊόντα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις.

Σε εμάς θα βρείτε αξιόπιστες λύσεις σε άριστα υλικά με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Ξεκινώντας από απλές εκτυπώσεις, εμφανίσεις φίλμ και επεξεργασίες μέχρι φωτοχημικές εκτυπώσεις σε μεγάλα μεγέθη, στήσιμο σαλονιών άλμπουμ καθώς και χειροποιήτη βιβλιοδεσία πολλών τύπων άλμπουμ.

Το εργαστήριό μας παραμένει ακόμα και σήμερα στην περιοχή των Εξαρχείων. Βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας 18, σε έναν χώρο 300 τετραγωνικών, αρκετό για να στεγάσει τα υπερσύγχρονα εκτυπωτικά μηχανήματα καθώς και το τμήμα χειροποίητης βιβλιοδεσίας.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε, να δείτε απο κοντά τις εγκαταστάσεις μας, να πάρετε μία γεύση απο την τεχνογνωσία μας, να γνωρίσετε το έμπειρο προσωπικό μας και να ξεκινήσετε μια άριστη συνεργασία μαζί μας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Δίνουμε όλη μας την προσοχή σε κάθε project που μας αναθέτετε και φροντίζουμε να έχετε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας συνεχώς, παρέχοντας όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τη δουλειά σας στο υψηλότερο επίπεδο.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Προσφέρουμε αξιόπιστα τις υπηρεσίες μας διατηρώντας την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

ΕΞΕΛΙΞΗ

Φροντίζουμε να σας προσφέρουμε συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς και να εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό μας.

20 Χρόνια Εμπειρίας στην Εμφάνιση

Εμπιστευτείτε την εμφάνισή σας στους ειδικούς.

Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα της εμφάνισης, μια υπηρεσία που μας κρατάει ψηλά στις προτιμήσεις σας από το 1997. Με συνεχείς εβδομαδιαίους ελέγχους των χημικών μας από εξειδικευμένους ειδικούς δίνουμε όλη τη φροντίδα που χρειάζονται τα αρνητικά σας.

Εκτύπωση & Χρωματική Διόρθωση

Βασιστείτε επάνω μας για άψογα χρωματικά αποτελέσματα

Σε κάθε φωτογραφία που μας δίνετε για εκτύπωση γίνεται χρωματική διόρθωση. Φροντίζουμε καθημερινά να ρυθμίζουμε τις οθόνες και τα μηχανήματά μας ώστε να έχουμε όσο πιο πιστή σχέση γίνεται μεταξύ οθόνης και εκτυπωμένου υλικού. Έτσι, φροντίζουμε να έχετε το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Επεξεργασία Εικόνας από τους Ειδικούς μας

Έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις και των πιο απαιτητικών Φωτογράφων

Mας αρέσει να δουλεύουμε δημιουργικά για δημιουργικούς ανθρώπους. Οι γραφίστες μας είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις και των πιο απαιτητικών φωτογράφων. Δίνουμε όλη μας την προσοχή σε κάθε project που μας αναθέτετε και φροντίζουμε να έχετε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Χειροποίητη Βιβλιοδεσία

Πολυετή εμπειρία και έμφαση στην λεπτομέρεια

Η διαδικασία της βιβλιοδεσίας γίνεται στο χέρι με όλη την προσοχή και τη φροντίδα μας, από το πρώτο στάδιο μέχρι και το τελευταίο. Οι τεχνικοί μας, με πολυετή εμπειρία και μεγάλη τεχνογνωσία στον τομέα της βιβλιοδεσίας, βρίσκονται κοντά σας καθημερινά για να ακούσουν τις ιδέες σας και να σας προτείνουν λύσεις.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Τα μέσα για καταπληκτικά αποτελέσματα

Αντίθετα στο ρεύμα της εποχής συνεχίζουμε να προσθέτουμε καινούργια μηχανήματα με ιδιαίτερα εξελιγμένη τεχνολογία για να διατηρούμε την επαφή με τη ραγδαία εξέλιξη στον κλάδο μας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γνωρίστε τους ανθρώπους του εργαστηρίου μας
Γιάννης

Γιάννης

Διευθυντής
Μυρτώ

Μυρτώ

Παραλαβή/Εμφάνιση Film
Μιχάλης

Μιχάλης

Εκτύπωση/Scanning
Ανέστης

Ανέστης

Βιβλιοδεσία
Άγγελος

Άγγελος

Βιβλιοδεσία
Γιάννης

Γιάννης

Γραφιστική/Retouche

Είμαστε εδώ καθημερινά, φροντίζουμε να έχετε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, τα πιο ζωντανά χρώματα στις εκτυπώσεις σας, δίνουμε όλη μας την προσοχή στο σχεδιασμό και τη βιβλιοδεσία του άλμπουμ σας, πάντα με την πιο φιλική εξυπηρέτηση.

Για νέους πελάτες που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας, υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές!

1. Ελάτε να γνωριστούμε

Δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις μας και τα δείγματα των προϊόντων μας.

2. Πείτε μας την ιδέα σας

Αν έχετε σκεφτεί κατι διαφορετικό εμείς μπορούμε να το κατασκευάσουμε.

3. Τρόποι συνεργασίας

Θα βρούμε τον πιο σωστό τρόπο συνεργασίας για να σας εξυπηρετήσουμε όπου και αν είστε.

4. Δοκιμάστε μας!

Μπορούμε να σας εκτυπώσουμε δείγμα άμεσα για να δείτε τα αποτελέσματα.

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

Υπάρχουν πολλές επιλογές που θα σας διευκολύνουν στη συνεργασία μαζί μας, σε θέματα αποστολής αρχείων online και πακέτων με εκτυπώσεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τρόποι πληρωμής. Ελάτε να δούμε τι ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας

ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

στην οδό
Μπουμπουλίνας 18,
Αθήνα 106 82

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

+30 210 33 00 000
+30 212 10 27 943
+30 694 82 63 175

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ

info@filmora.gr

Για όσα θέλετε να μας ρωτήσετε

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για εμάς ή αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα ή στείλε μας μήνυμα στο info@filmora.gr

  facebook

  @Filmora Photolab

  twitter

  @FilmoraPhotolab

  linkedIn

  @Filmora Photolab

  instagram

  filmoraphotolab