Αγαπητέ μας συνεργάτη,

Θα ήθελα να σε ενημερώσω για την επερχόμενη άνοδο τιμών σε υπηρεσίες και προϊόντα του Filmora.

Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζεις ήδη ότι οι πρώτες ύλες που προμηθεύομαι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που επιλέγεις, έχουν αυξηθεί σε κόστος.

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσω να σου παρέχω την ποιότητα Filmora που έχουν μάθει οι πελάτες σου και που νιώθεις ασφαλής για να τους εγγυάσαι.

Θέλω να σε ενημερώσω, ότι θα χρειαστεί να αλλάξουν ανάλογα οι τιμές, σε κάποια προϊόντα έως 15%, αλλά αυτό θα γίνει μετά τη 15η Απριλίου. Μέχρι τότε όπως και τώρα, θα απορροφήσω εγώ την αύξηση των τιμών.

Ελπίζω ότι αυτό θα σου προσφέρει ένα χρήσιμο χρονικό περιθώριο προσαρμογής.
Οι ανανεωμένοι κατάλογοι τιμών θα είναι διαθέσιμοι στα τέλη Μαρτίου.

Όπως γνωρίζεις, για να στηρίξω τους ελεύθερους επαγγελματίες φωτογράφους, διατήρησα τις τιμές χαμηλές για πάνω από 10 χρόνια, απορροφώντας την αύξηση του κόστους όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η αύξηση αυτή ενισχύει τη δέσμευσή μου στο να συνεχίσω να σου παρέχω την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων η οποία σε χαρακτηρίζει επαγγελματικά.

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεσαι κάποια διευκρίνιση, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. Η ομάδα μου είναι στη διάθεσή σου για ό,τι χρειαστείς.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Κυπριώτης
Ιδιοκτήτης
Filmora Professional Photo Lab