ΕΚΤΥΠΩΣΗ CANVAS

Canvas

Η αγαπημένη σας φωτογραφία, ένα έργο τέχνης στον τοίχο σας

Η εκτύπωση σε καμβά είναι ο ιδανικός τρόπος να αξιοποιήσετε το υλικό που έχετε φωτογραφίσει -οι αγαπημένες σας οικογενειακές στιγμές, τα πορτραίτα των φίλων σας, τα τοπία από τα ταξίδια σας- και με αυτό τον τρόπο να δώσετε μία πιο προσωπική νότα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Στο εργαστήριο μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδανική φωτογραφία και το ιδανικό μέγεθος εκτύπωσης, να δούμε μαζί την ποιότητα των χρωμάτων και να κάνουμε διορθώσεις αν χρειάζεται.

Είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε μέγεθος τελάρου, μιας και η διαδικασία γίνεται στο χέρι απο τους τεχνικούς μας. Το ξύλο που χρησιμοποιούμε είναι λεύκα, πάχους 2.0cm. Υπάρχει η δυνατότητα να είναι εκτυπωμένη όλη η επιφάνεια του καμβά, ακόμα και αυτή που γυρνάει γύρω από το τελάρο.

Από τους παρακάτω τύπους καμβά, μπορείτε να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει πιο πολύ!

Μεγέθη: 15x21cm – ρολό 110cm

Παράδοση: 3 εργάσιμες*

Μελάνι: LUCIA Ex Pigment Ink

*ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τον αριθμό των τεμαχίων

PermaJet P3 Matt Canvas 380g

Ο P3 Matt Canvas μοιάζει πραγματικά στην εμφάνιση, την αίσθηση και την ποιότητα εκτύπωσης στον τεντωμένο καμβά ενός καλλιτέχνη. Η βάση των 380gsm είναι εξαιρετικά ανθεκτική στο νερό και είναι κατασκευασμένη από ένα μείγμα πολυεστέρα και βαμβακιού (80/20). Η λαμπερή λευκή, μαλακή επιφάνεια με λεπτή υφή δίνει μια ευρεία τονική διαβάθμιση, μεγάλη χρωματική γκάμα, εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας και υψηλή βαθμολογία D-max, διασφαλίζοντας εντυπωσιακή επίδοση τόσο για έγχρωμες όσο και για μονόχρωμες αναπαραγωγές.

Hahnemuhle Monet Fine Art Canvas 410g

Ο Monet είναι ένας γνήσιος βαρύς, βαμβακερός καλλιτεχνικός καμβάς. Η ειδική επίστρωση και το φυσικό λευκό του χρώμα είναι ιδανικά για την αναπαραγωγή έργων τέχνης, αλλά και για την εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Είναι κατασκευασμένος από 100% βαμβάκι και έχει βάρος 410g. Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αυτού του καμβά δίνουν εκτυπώσεις λεπτομερούς χρώματος και γκρίζες αποχρώσεις, καθώς και το βέλτιστο χρωματικό βάθος.

Permajet Saturn 350g Semi Gloss

Η λεπτή δομή και το ημι-γυαλιστερό φινίρισμα του, μάς δίνουν υψηλής ποιότητας φωτογραφικές εκτυπώσεις με εξαιρετικό βάθος χρώματος και σωστή οξύτητα. Είναι κατασκευασμένος απο μια μίξη βαμβακιού με πολυεστέρα, βάρους 350g/m² και λευκή εκτυπώσιμη πλευρά.