Χρωματικα προφιλ – διορθωση οθονης


Μετα απο συνεχή χρήση, η θερμοκρασία λευκού και η φωτεινότητα της οθόνης αλλάζει σταδιακά.

Αν υποθέσουμε πως, μια καινούρια οθόνη με ρυθμισμένη θερμοκρασία χρώματος στα 5000K και 100cd/m2 φωτεινότητα, μετα απο μερικούς μήνες χρήσης, τα λευκά θα έχουν γίνει πιο θερμά και η φωτεινότητα θα έχει μειωθεί.

Τα χρώματα διαφέρουν απο οθόνη σε οθόνη. Μερικές φορές, ακόμα και σε ίδια μοντέλα, που είναι διορθωμένα με τον ίδιο τρόπο, αν έχουν διαφορετικές ώρες χρήσης θα υπάρχουν μικρές διαφορές.

Για αυτό το λόγο, η χρωματική διόρθωση της οθόνης είναι μια διαδικασία που απαιτείται για να επανέλθει η οθόνη στις αρχικές τις ρυθμίσεις. Ειδικά όταν χρησιμοποιούμε μια οθόνη για γραφικές τέχνες ή φωτογραφία, καλό είναι να γίνεται αυτή η διόρθωση κάθε 200-300 ώρες χρήσης.

Έχουμε την δυνατότητα να σας βοηθήσουμε στην διαχείριση του χρώματος, να διορθώσουμε χρωματικά την οθόνη σας, να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό προφίλ οθόνης, το οποίο θα ρυθμίσουμε να λειτουργεί μόνιμα στο σύστημά σας.

Σε συνδιασμό με την παροχή και χρήση των icc profiles των χαρτιών που χρησιμοποιούμε στην εκτύπωση, θα υπάρχει η βέλτιστη χρωματική ακρίβεια στις εκτυπώσεις σας.

Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη κατόπιν ραντεβού.