Πληροφοριες για το εργαστηριο μας

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε το 1997 στα Εξάρχεια, απο τον κ.Γιάννη Κυπριώτη, με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του επαγγελματία φωτογράφου. Εκείνη την εποχή, οι περισσότεροι φωτογράφοι χρησιμοποιούσαν φίλμ και είμασταν από τα πρώτα εργαστήρια που μπορούσαν να εμφανίσουν και να εκτυπώσουν σε λιγότερο απο ώρα. Οι πελάτες που αποκτήσαμε τότε και εκτίμησαν την ποιότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία μας, είναι ακόμα ενεργοί πελάτες, με καθημερινή συνεργασία μαζί μας.

Απο τότε, η εξέλιξη του φωτογραφικού κλάδου ήταν ραγδαία και εμείς δεν είχαμε παρά να ακολουθήσουμε αυτό το “νέο” για την εποχή ρεύμα. Με συνεχή έρευνα και πάντα σε ανοιχτή γραμμή με τους πελάτες μας, καταφέραμε να διατηρηθούμε στην κορυφή των προτιμήσεων σας, εισάγοντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες, καλύπτωντας ενα ευρύ φάσμα, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις.

 

Ξεκινώντας από απλές εκτυπώσεις, εμφανίσεις φίλμ και επεξεργασίες, μέχρι φωτοχημικές εκτυπώσεις σε μεγάλα μεγέθη και στήσιμο σαλονιών άλμπουμ καθώς και χειροποιήτη βιβλιοδεσία πολλών τύπων άλμπουμ, σε εμάς θα βρείτε αξιόπιστες λύσεις σε άριστα υλικά, με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Το εργαστήριο μας, παραμένει ακόμα και σήμερα στην περιοχή των Εξαρχείων, βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας 18, σε ένα χώρο 300 τετραγωνικών, αρκετό για να στεγάσει τα υπερσύγχρονα εκτυπωτικά μηχανήματα καθώς και το τμήμα χειροποίητης βιβλιοδεσίας.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε, να δείτε απο κοντά τις εγκαταστάσεις μας, να πάρετε μια γεύση απο την τεχνογνωσία μας, να γνωρίσετε το έμπειρο προσωπικό μας και να ξεκινήσετε μια άριστη συνεργασία μαζί μας.

Ο εξοπλισμος μας

Μεγάλες επενδύσεις για καταπληκτικά αποτελέσματα

Αντίθετα στο ρεύμα της εποχής, συνεχίζουμε να προσθέτουμε καινούργια μηχανήματα με ιδιαίτερα εξελιγμένη τεχνολογία, διατηρούμε την επαφή με την ραγδαία εξέλιξη στον κλάδο μας.

Η τελευταία μας προσθήκη στα εκτυπωτικά μας είναι το πανίσχυρο Polielettronica, το πρώτο του είδους του που έρχεται στη χώρα μας. Έχει την δυνατότητα για υψηλής ποιότητας φωτογραφικές εκτυπώσεις, σε φωτοχημικό χαρτί μεγέθους έως και 76 x 125 cm. Εξοπλισμένο με 16 bit ανα χρώμα επεξεργαστή γραφικών, μετατρέπει το σήμα του laser χρησιμοποιώντας οπτική ίνα και αποτυπώνει κάθετα στο χαρτί στα 305 dpi, χρησιμοποιώντας όλη την πληροφορία του αρχείου σας. Επιτυγχάνει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά το βάθος χρώματος, μας δίνει απαλό διαχωρισμό τόνων και χρωμάτων, κυρίως εκεί που τα υπόλοιπα εκτυπωτικά υστερούν, στους υποφωτισμένους και υπερφωτισμένους τόνους. Σε συνδυασμό με το minilab Noritsu QSS-3411 (για φωτοχημικές εκτυπώσεις εώς και 30 x 91 cm), τον Canon iPF8400 (για Fine Art υλικά και μέγιστο πλάτος εκτύπωσης τα 110cm), οι δυνατότητες εκτύπωσης του εργαστηρίου μας είναι απεριόριστες.

Όσον αφορά το σκανάρισμα, οι λάτρεις του φίλμ θα ενθουσιαστούν με το τελευταίο μας απόκτημα, το Flextight X5 της Hasselblad. Φιλμ 120άρι, 135άρι, πλαισιωμένα slides (135mm), και πλάκα 10×12.5. Με σκανάρισμα έως 8000dpi (35mm), βάθος χρώματος 16bit και παράδοση αρχείου σε FFF, TIFF κτλ., τα αποτελέσματα είναι απλά εντυπωσιακά.

Δειτε πως γινονται οι εργασιες

Οι τεχνικοί του εργαστηρίου σε δράση!

Δείτε πως περνάμε την μέρα μας, δουλεύοντας με μεράκι για να λαμβάνετε καθημερινά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Για όσους δεν μας έχουν δει απο κοντά, μπορείτε να μας βρείτε στην οδό Μπουμπουλίνας 18, στο κέντρο της Αθήνας.