“Φωτογραφια Γαμου”

  • Portfolio Image 5
  • Portfolio Image 4
  • Portfolio Image 3
  • Portfolio Image 2
  • Portfolio Image 1

Δηλώστε συμμετοχή στον 2ο φωτογραφικό διαγωνισμό που διοργανώνει το εργαστήριο μας.

Αυτή τη φορά το θέμα μας είναι : “Φωτογραφία Γάμου”.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους που έχουν ζήσει την εμπειρία της φωτογράφισης ενός ζευγαριού που παντρεύεται. Μπορείτε να συμμετέχετε με κάποιο καλλιτεχνικό πορτραίτο ή με κάποιο όμορφο στιγμιότυπο που καταγράψατε κατα την διάρκεια του γάμου ή ακόμα και απο την φωτογράφιση της επόμενης ημέρας.

Η υποβολή των συμμετοχών θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω του e-mail μας (web@filmora.gr), ξεκινώντας από σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 μέχρι και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015. Στο e-mail που θα μας στείλετε, σαν θέμα, θα πρέπει να αναφέρεται το θέμα του διαγωνισμού μας (“Φωτογραφία Γάμου”). Πέρα από το αρχείο ή σύνδεσμο (Wetransfer, Dropbox κλπ) που θα επισυνάψετε, θα πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε και τα στοιχεία σας, για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος, έχει το δικαίωμα μίας και μόνο συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να είναι σε μορφή jpeg ή tiff (αρχεία raw δεν θα γίνουν δεκτά). Όσον αφορά την ανάλυση, η ελάχιστη προτεινόμενη είναι 2000px x 3000px, στα 300dpi ή αλλιώς ένα αρχείο γύρω στα 20Mb. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό σας ή κάποιο άλλο διακριτικό σας στην φωτογραφία που θα μας στείλετε.

Όλες οι συμμετοχές κερδίζουν μια εκτύπωση της φωτογραφίας που έλαβε μέρος στο διαγωνισμό, σε μέγεθος 20×30 με υφή χαρτιού ματ. Την εκτύπωση αυτή, θα μπορεί να την παραλάβει ο ίδιος ο διαγωνιζόμενος, απο το κατάστημά μας.

Βεβαίως, θα υπάρχουν και τρεις νικητές, οι οποίοι, πέρα από την προβολή, για ένα μήνα, της συμμετοχής τους στο χώρο έκθεσης του καταστήματός μας, θα κερδίσουν τα αντίστοιχα βραβεία :

1ος νικητής : άλμπουμ Slim 25 x 25 (15 σαλόνια)
2ος νικητής : άλμπουμ Slim 20 x 20 (15 σαλόνια)
3ος νικητής : άλμπουμ Slim 15 x 20 (15 σαλόνια)

Το δημιουργικό στήσιμο των σαλονιών του άλμπουμ θα το αναλάβει το γραφιστικό τμήμα του εργαστηρίου μας, εντελώς δωρεάν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι 70 φωτογραφίες.

Παράλληλα, θα επιλεγούν 20 συμμετοχές, επίσης για προβολή στο χώρο έκθεσης του καταστήματος μας.

Υπάρχει η δυνατότητα να συμπεριλάβουμε την φωτογραφία σας, συνοδευόμενη από τα στοιχεία σας, σε κάποια συλλογή εικόνων που θα δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, παρακαλούμε να μας το αναφέρετε στο e-mail με την υποβολή της συμμετοχής σας.

Το εργαστήριο μας, δεσμεύεται πως, δεν θα χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες με κανένα τρόπο, χωρίς την άδεια του φωτογράφου, ο οποίος διατηρεί και τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του.

Οι κριτές για το διαγωνισμό, με ισότιμες ψήφους, θα είναι το προσωπικό του εργαστηρίου μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και αναμένουμε τις συμμετοχές σας!

Γιάννης Κυπριώτης
Διευθυντής Filmora Photolab
www.filmora.gr

Comments are closed