“Ζωη στη Φυση”

  • διαγωνισμος 1

Δηλώστε συμμετοχή στον 1ο φωτογραφικό διαγωνισμό που διοργανώνει το εργαστήριο μας.

Το θέμα του διαγωνισμού είναι : “Ζωή στη Φύση”

Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε κάποιον να παρουσιάσει το θέμα όπως ο ίδιος το αντιλαμβάνεται, είτε απεικονίζοντας ένα τοπίο, μια μορφή ζωής στη φύση (χλωρίδα-πανίδα) είτε ακόμα και πως είναι όταν εμείς οι ίδιοι ζούμε στη φύση.

Η υποβολή των συμμετοχών θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω του e-mail μας (web@filmora.gr), ξεκινώντας από σήμερα, Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 μέχρι και την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015. Στο e-mail που θα μας στείλετε, σαν θέμα, θα πρέπει να αναφέρεται το θέμα του διαγωνισμού μας (“Ζωή στη Φύση”). Πέρα απο το αρχείο ή σύνδεσμο (Wetransfer, Dropbox κλπ) που θα επισυνάψετε, θα πρέπει να υπάρχουν οπωσδήποτε και τα στοιχεία σας, για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος, έχει το δικαίωμα μίας και μόνο συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να είναι σε μορφή jpeg ή και tiff (αρχεία raw δεν θα γίνουν δεκτά). Όσον αφορά την ανάλυση, η ελάχιστη προτεινόμενη είναι 2000px x 3000px ή αλλιώς ένα αρχείο γύρω στα 20Mb. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό σας ή κάποιο άλλο διακριτικό σας στην φωτογραφία που θα μας στείλετε.

Όλες οι συμμετοχές κερδίζουν μια εκτύπωση της φωτογραφίας που έλαβε μέρος στο διαγωνισμό, σε μέγεθος 20×30 με υφή χαρτιού ματ. Την εκτύπωση αυτή, θα μπορεί να την παραλάβει ο ίδιος ο διαγωνιζόμενος απο το κατάστημά μας.

Βεβαίως, θα υπάρχουν και τρεις νικητές, οι οποίοι, πέρα απο την προβολή, για ένα μήνα, της συμμετοχής τους στο χώρο έκθεσης του καταστήματός μας, θα κερδίσουν τα αντίστοιχα βραβεία :

Εκτύπωση της συμμετοχής τους σε :

1ος νικητής : καμβά μεγέθους 70mm x 105mm
2ος νικητής : καμβά μεγέθους 50mm x 75mm
3ος νικητής : καμβά μεγέθους 30mm x 45mm

Παράλληλα, θα επιλεγούν 15 συμμετοχές, επίσης για προβολή στο χώρο έκθεσης του καταστήματος μας.

Οι νικητές θα παραλάβουν τα βραβεία τους σε ειδική εκδήλωση, της οποίας η ημερομηνία θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Το εργαστήριο μας, δεσμεύεται πως, δεν θα χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες με κανένα τρόπο, χωρίς την άδεια του φωτογράφου, ο οποίος διατηρεί και τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του.

Οι κριτές για αυτό το διαγωνισμό, με ισότιμες ψήφους, θα είναι το προσωπικό του εργαστηρίου μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και αναμένουμε τις συμμετοχές σας!

Γιάννης Κυπριώτης
Διευθυντής Filmora Photolab

Comments are closed